Laxar i en laxask (eller åtminstone i vår frys)

lax

Vi har snälla grannar. Tidigare idag fick vi en gammal gungstol av en granne (från 1800-talet, trodde han)  och alldeles nyss fick vi två nyfångade laxöringar av en annan granne. Fiskargrannen förser oss med lax rätt ofta. Hittills i år har vi fått fem laxöringar, (men en ville han vi skulle ge till svärmor). I fjol fick vi också flera stycken. Han rensar, sköljer och paketerar innan han levererar – GRATIS. Och är vi inte hemma så fryser han dom, så får vi dom senare.

I fjol gjorde jag en fin julblomma med trisslotter och lite choklad som tack för alla fiskar. Får väl hitta på nåt liknande denna jul.

10 kommentarer

 1. Cia

  Gott gotti gott gott och bättre fisk går säkert inte att få tag på.

 2. Petra

  Härligt 😀 med så trevliga grannar.. Här får man vara glad om folk hälsar lite buttert på varandra… Japp, jag vet… Dags att flytta 😉 // Sol

 3. Åsa.S

  Vilka grannar! =)

  Svar: Aj,aj,aj… när du var gravid!?! Tänkte just att det var tur att jag inte var det, det var nämligen flera andra på hotellet som var det.

  Ha en fin kväll!!

 4. Cinsaga

  Vilket härligt kort på prickiga sonen – och vilka firrar. Mums ! Här var grannarna också snälla idag, och det blev en spontangrannfika. Trevligt !

 5. Åsa.S

  Det kändes…. tungt…

 6. Nina

  Lotta ut en bok. Gud vilken bra idé! 🙂
  Kram Nina

 7. Maria

  Men oj vad gött asså. Äääääälskar laxöring. Fantastiskt snälla grannar !

 8. Malin

  Vilka toppengrannar ni har!!!!! 😀

 9. Sofie

  Fusk!!! 😯
  Här får vi minsann snällt betala 169 riksdaler/kg för en rensad och filead lax…när det är ”bra” pris ligger det runt 129. Trots att Gbg ligger så nära… 😕

 10. evans

  Vilken fantastiskt bra granne!

  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑