Lever på hoppet…

hoppar högt

Tjoho vad kul det är att leka!

Måndagen avklarad. Nio arbetsdagar kvar…. tänk så man räknar ned och sen – hips vips – är semestern nåt som varit och farit.

Nu vet vi hur maken jobbar i sommar, så nu ska jag kolla upp lite flyg till huvudstaden. Eventuellt tänkte vi oss ned i början/mitten av augusti. Men det kan lika gärna bli i september… eller inte alls… vi får se hur det blir.

Hur som helst så är planerna för dom kommande två veckorna att stanna hemma över helgen (undrar när det hände sist??) eftersom det är festligheter i samhället. Dessutom tänkte jag försöka göra undan lite av tvätt och städ innan vi åker ”för sommaren”, så vi inte har sånt kvar tills vi kommer hem. Och så vore det önskvärt om vi fick iväg den gamla stationära datorn som stått parkerad på vardagsrumsgolvet i flera veckor. Detsamma gäller bus urväxta kläder som ligger och samlar damm ute på balkongen. Bort med dom, tack. Helst innan semestern.

Kan även tilläggas att jag gjorde ett bra byte idag. Jag bytte bort en begagnad (men rätt fin) 16” Ideal (pojkcykel) mot ett originaltakräck till vår volvo s40. Cykeln hade jag tänkt sälja för en hundring, och det visste hon jag bytte med så jag känner inte som en skurk. Tack för det Anna… trevligt att göra affärer med dig!

3 kommentarer

 1. Sofie

  Du ser ut att ha skoj…och Bus ser lite avis ut 😛

  han hoppade oxå.. bara det att han var i nedslaget när jag var högst upp.. haha…

 2. MissyElliot

  Åh, vad roligt, nu bidde jag sugen på att gå ut och hoppa studsmatta…
  Vilket bra byte du gjorde med cykeln..

  ps. Du har en liten utmärkelse att hämta hos mig…ds 😉

  kramiz

 3. Therre

  Perfekt! Älskar när man kan byta grejer. Jag Traderade bort tre IKEApåsar med barnkläder o annat jox och tänkte för de pengarna betala inredning till vårt sovrum, som en 120 cm resårbotten + bäddmadrass o ben 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑