Lilla Gula Husets Lilla Julgran

image

Liten. Mysig. Vacket. Stämningsfull. Grön. Silvrig. Lysande.

image

image

Snart middag.  Kycklingenchilada.

Och idag har vi gjort pistageknäck…

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Så mycket jag fick att läsa. Ligger efter lite både här och där. Så snygg du var igår!
  Inte dåligt! Skickade iväg en snygg dotter på julfest medans vi satt barnvakter. Hon var snygg men inte på långa vägar så snygg som du.

  Du är så duktig på att rita! Jättefin teckning, eller vad man nu kallar det som ska fyllas i?
  /P

 2. Lillkakan

  Å vad mysigt å fint!!
  Idag ska vi klä våran med! Lilleman e sugen!!!:0)

 3. Åsa

  Vad fint!!

 4. Camilla

  Sån söt! Men jisses så mycket olästa inlägg jag hade hos dig. Har du bloggat ovanligt mycket, eller har jag varit så dålig på att läsa här? Skärpning… Jag få lite dåligt samvete hos dig, då jag ser hur du pysslar och grejar.
  Hur gick det i onsdags? Kunde du springa för ryggen?

  Svar: Ja jag kunde ju det… sista km kände jag av ryggen – inte ont, men den kändes. Och efteråt var jag helt sjukt trött i ryggslutet. Tänkte ett tag att nu har jag gjort nåt dumt… Men innan em var det över. Så jag har varit en halvmil idag med. Och då kände jag inget under själva svängen. Dock efteråt… men samma där – inget nu.. så det går helt klart åt rätt håll. YEAH!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑