Loppsifynd

täckdress

Jag loppisfyndar ju lite då och då… ganska ofta faktiskt. Och det mesta hamnar inte på bild (=tråkinlägg). Men det här superfyndet fick en tillfällig plats på minneskortet.

Jag hittade nämligen en täckdress av märket WARP  som ser helt oanvänd ut – till och med i bensluten .

Pris:  – håll i er nu -, jacka OCH Byxa för 50 spänn… Köpt, liksom. Perfekt med ”nya” kläder till jobbet kanske…

 

Idag verkar vi få sol. -7 grader och solen skiner redan, om än lågt på himlen. Har varit en 5 km springtur nu före jobbet. Men idag valde jag vägen. Ville inte riskera att sitta fast i en snödriva när jag skulle på jobbet sen. 🙂 På vägen var det blåis istället för djupsnö som jag pulsade i igår i skogen. Men med dubbar funkar det hur bra som helt.

7 kommentarer

 1. Åsa

  Det var ju verkligen inget tråkigt inlägg! Vilket FYND!!
  😀

 2. Cissi

  Vilket fynd!!

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Wow snyggt å vilket fynd!!!! Här dricker jag te, men har ett huvud som spränger så det blir nog en date med en ipren och kudden på lunchen ist för den promenad jag tänkt… Går troll i att komma igång för mig, all världens baciller och latmask motarbetar mig ;-D KRAM!

 4. Sofie

  Perfekt pris och väldigt snyggt!

 5. Junitjej

  Vilket bra fynd!

 6. Camilla

  Kanonbra fyndat! Jag är lite ”rädd” för loppis, men kanske borde tänka om.

  Svar: Äh… vad är du rädd för… syna/besikta noga. Prova om det går (och om det gäller kläder) Lukta gärna på sakerna. Här blir det allt möjligt… böcker, kläder, leksaker, köksprylar, filmer, skivor, skridskor, skidor… Skulle aldrig har råd att förse ungen med märkeskläder i den utsträckning jag gör om jag inte fyndade på loppis. Jag vägra betala sjukt mycket för tex. en DC-tröja han vill ha bara för att ”alla andra har”. Men som tur är gör ju andra det – och då hamnar dom på loppis, ofta för inga pengar alls. Jag har tre ”nya” skitsnygga peak-jackor. En höst/vår, en softshell och en vinterjacka. Inse värdet i det. Det skulle jag aldrig ge ut på jackor. Men här pratar vi om ca 450- för alla tre.

 7. Hanna

  Låter schysst. Jag älskar mina Warp-termosar så pass att jag sydde ihop hela grenen för hand när jag körde ankarliften genom den. Trots att jag redan hunnit köpa nya byxor. Och i år får vi välja ett par i julklapp på jobbet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑