Luciafirande i regn och nedräkning

töreälven

Så här SÅG det ut i Lördags – på Lucia.

Och nu är det INGENTING kvar av snön… Här har ösregnat – igen – och det är barmark och mörkt. Men nu SKA det visst bli kallare…. och då lär ju snön komma.

Igår hade vi Lucia på jobbet. Jobbigt, roligt och otroligt julstämningshöjare. Tyvärr var det regnigt och blåsigt och vi firar utomhus. Vi fick fixa plats åt barnen på en av våra uteplatser så dom hade tak över huvudet i alla fall. Och jag tog gamla jobbgitarren (har en sprillans ny där, men den ville jag INTE ha ute i regnet). Föräldrarna blev lite blöta, men det fick dom tåla. Dom fick ju komma in och fika i värmen sen!

Så här såg jag ut när jag och gitarren ledde barnen genom julsångerna:

lucialinda

Rosa och glittrigt ska det va!!!

Idag hade vi julfest för barnen… Minst lika jobbigt… men också det kul. Och mera regn.

Är dock väldigt nöjd med att jag trotsat vädret och ändå gett mig ut på två styck 7,5km-löparturer i veckan. Det krävs när tempot är högt… man liksom rensar ”hårddisken” och kan ladda om… Blöt blev jag – men energi fick jag. Och det blöta torkar ju…

Nu pustar jag och räknar ned. Jag har tre arbetsdagar kvar. Sen är det jullov.

3 kommentarer

 1. Pernilla

  Så fin bild! Ja, båda två. Jag har ickså snart julledigt. Har dock lyckats dubbelboka mig själv i morgon. Kul! Jobba dubbelt så fort, utan lunch och har fått riggar om så första hund kommer 1,4 Tim tidigare. Hoppas det funkar!
  /P

 2. Åsa L

  Så söt i glitter och imponerar igen med din löpning, bra gjort och rätt inställning.

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Så härligt att du tagit dig ut två ggr, jag är så sänkt av förkylningen, så jag får vackert hålla mig inne, å det kliar i kroppen av frustration. Har asmycket nu å skulle behöva rensa huvudet å ladda batterierna… Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑