Gingerbreadhouse-to-be (or not)

peppishustobe1

Ok… det blir några delar.. och definitivt några silverkulor…typ knappt 1400…  För igår silvrade jag framsidan. Det blev 692 stycken silverkulor. Idag gjorde jag samma sak på baksidorna… och jag tror jag fuskade bort nån.. så kanske det ”bara” blev 680 idag…

 

peppishustobe2

Så snart är det dags för montering.. och jag har inte minsta koll på om bitarna passar ihop… Det var så grymt mycket matte i årets bygge så jag kan ha misslyckats – TOTALT. Men har jag det så har vi måååånga pepparkakor med silverkulor på i alla fall.

Den som lever får se!

 

2 kommentarer

  1. matts

    spännande
    och otroligt vilket jobb

  2. Åsa L

    Alltid lika kul med ert pepparkaksbyggande. I år ska vi ge oss på ett minecrafthus om vi kan komma överens här hemma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑