Me, myself and I

bara jag

Haha… så här såg jag ut en av kvällarna vi skulle ut och käka middag i Grekland. Maken fick äran att fotografera men tyckte jag såg onaturlig och stel ut på bilderna så jag fick agera fotomodell på rätt många bilder. Men mot slutet hade jag börjat tänka på annat och då fick han några roliga miner också.. Detta är några av bilderna…

Jag har svårt att veta hur jag ska stå/sitta/agera/le/ när jag ska bli fotad. Det är mycket lättare att fota andra. Haha… och det har jag störst problem med är var gör man av händerna???

3 kommentarer

 1. Cia

  Haha ett egotripps inlägg! 😛
  Ja det är en konst att bli fotad, jag brukar vara bra på att få folk att slappna av framför kameran dock, samt att dirigera hur man ska stå och vara. Jag skulle vilja gå en kurs i studiofotografering just för att jag gillar att fota människor. Fast sen behöver jag ju en studio också och då faller kunskapen i alla fall.

 2. therre

  Haha. Oh ja! Jag är hellre den som fotar än att bli fotad. Kom på när vi åkte hem från bröllopet i förrgår att jag inte blivit fotad med min kamera. Haha 😛

 3. Camilla

  Den där bildserien gillade jag, kul med all text *skratt*
  Sista kortet, det längst ner är kanonbra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑