Min vinst, Tack Nillisen

vinst

Här är det fina smycket jag vann. Bilden gör det inte alls rättvist. Det är blankt och fint. Och sen måste jag ge Nillisen mycket beröm för servicen. Den där lilla ringen som kedjan ska hänga i var något sne/hoptryckt när smycket kom. Så när jag skulle sätta dit en kedja gick den av. Nåja, tyckte jag, det kan ju inte vara så svårt att fixa. Jag tänkte bara gå till en av våra guldsmedsaffärer och få köpa en ny ring. Men Nillisen skickade mig nya… Utan att jag bad om det. Tack för det. Så nu har jag mitt nya smycke på mig.

TACK FÖR DET, Nillisen!

2 kommentarer

 1. Gunilla -nillisen

  Finemang att ringarna kom fram idag:)

 2. MissyElliot

  Jättefint. Har ett liknande med mina ongars namn på…
  🙂
  Ha en härlig fredagskväll
  kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑