Fredagskoll

Min scrapsida till tävlingen jag ska vara med i under morgondagen är klar (och fotad). Men jag vill inte lägga ut den före tävlingen. Imorgon kan jag visa den.

Igår hann jag även med att klippa hela semesterfilmen från ifjol. Så nu kan jag äntligen börja med det roligaste – att lägga ljud, effekter, texter, musik och meny och sånt på filmen. Det är det som tar längst tid, men det är också det som är allra kuligast!

Nu har maken också semester. Så skönt. Ska göra bort att handla lite inför nästa vecka nu i eftermiddag – här är ändå skitväder så man kan lika gärna roa sig med att handla.

Bus och jag har varit i skogen i 1½ timme i förmiddags. Inte alls särskillt mycket mygg, men blött och kallt . Tur vi hade klätt oss – vi frös inte alls.

Troligtvis tar jag bloggpaus en hel dag nu! (haha). Min admin Cia byter server och därför får jag hålla mig borta från bloggen fredagkväll och en bit in på lördag. Det borde jag väl klara.. eller?

Ha en skön fredag. Vi ska fira semester med sushi och mousserande vitt vin! Perfekt!

4 kommentarer

 1. Gunilla -nillisen

  Ha en skön kväll o helg o lycka till i tävlingen.

 2. Charlotte

  Då var det dags för fredagstävling igen på charlotte.nu! Välj om du vill vinna läsgodis eller luktegott. Trevlig helg!

 3. Kraaam/Åsa

  Har haft problem med texten som är kraftigt förminskad på min dator så jag har inte kunnat läsa din blogg på över en vecka…ser knappt vad jag skriver här men på bloggspace går det bra. Inte heller mina mail kan jag läsa pga för liten text så jag måste sätta mig in i vad problemet är eftersom det bara är på vissa sidor. Saknar att kunna läsa dina roliga inlägg 🙂
  Återkommer men till dess – ha en skön helg!!!

 4. Petra

  Jag vill seeee, du måste visa så fort du kan 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑