Missade foto gånger många

cykeltur_törefors3

Åh vilken härlig dag…

Maken har nytt schema sen 1 september, vilket gör att vi ibland slutar tidigt samma dag. Idag var en sån dag.

Var hemma just efter halv tre och då var redan ungen och maken hemma. Ute var det 19 grader varmt. Och sol. (och jag gissar att tempen orkade över 20 innan det vände nedåt igen)

Vi drog ut direkt.

Utan kamera

Utan mobil.

Och självklart missade jag massor av fina foton.

Vi promenerade över älven till Vassholmen. Sista biten fick vi balansera på en planka, då gångbron uppenbarligen är på G att plockas bort för säsongen. Men vi kom över torra. Och där blev minst ett missat foto!

Vi gick runt ön – tittade på spegelblank älv, träd som börjat skifta i ljusgult och kikade in i alla gamla byggnader. Missat foto gånger flera.

Vi promenerade (balanserad) tillbaka och gick strandpromenaden hem. Och hittade galet stora hallon. Så goda. Inget att plocka i så allt åkte direkt in i munnarna. Missat foto igen!

Hm!

Men en fantastisk eftermiddag blev det.

Sen åkte middagen in i ugnen medan vi tränade. Jag styrka/smidighet (eftersom jogging är big no-no ännu! 🙁 ) och ungen och maken NO – om celler. 🙂

 

 

1 kommentar

  1. Åsa L

    Ja när man är van att fota så ser man alla detaljer där man är på ett heeeelt annat sätt. Man fångar upp dem med alla sinnen och man vill ju på något sätt bevara det. Särskilt när man som du är riktigt duktig på att fota just detaljer.

    Det kommer fler tillfällen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑