Musikböcker

böcker

Följande två sångböcker har precis ramlat ned i den virituella kundkorgen hos Adlibris.se

Julboken ovan har jag lånat från biblioteket VARJE jul säkert dom senaste fyra åren. Och VARJE jul ser jag till att komma just INNAN dom plockar fram julböckerna (och visp får dom leta nere i magasinet för min räkning igen…). Sen lägger jag beslag på sångboken fram till mellandagarna.

Därför tänkte jag att någon annan skulle få chansen i år. Jag bör kanske införskaffa mig ett eget exemplar. Nu har jag gjort det. Boken är på väg mot min brevlåda.. om någon dag.

Den andra musikboken har jag även köpt cd-skivan till. Boken innehåller mest nya sånger och då kan det vara bra att lyssna genom låtarna några gånger innan jag tar min gitarr och min sånglåda och gör ett försök att lära mina småttingar på jobbet en massa nytt

Passar förresten på att tacka för boktipsen jag fått. Har kollat upp flera lite närmare och ska absolut ge dom en chans. Men jag tar gärna emot fler tips på NYA bra (gärna roliga, men även spännande) barn och ungdomsböcker – alltså inte bilderböcker, utan kapitelböcker. Lämpade för barn i de lägre årskurserna. Thanx!

3 kommentarer

 1. Cia

  Ohhh vad jag önskar jag kunde sjunga och spela gitarr… Jag spelade gitarr från det jag var 9-13 men avskydde akordspel kördebara melodier. men var ganska lat…Det fanns ju så mycket att göra i övrigt också 😉

 2. Sofie

  Ja ni får kolla in ”Flashforward” när ni har tid 🙂 Precis som alla andra så följer ni väl säkert redan någon/några serier.

  Hihi okej..ja då kan jag ju sluta funderar på det där testet 😉

 3. Eva

  :mrgreen: Eftersom att jag inte har några barn själv så har jag aldrig tänkt på att titta efter nya böcker..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑