Nedräkning mot nedräkningen

kalender

Nu är det nära tills vi får börja räkna ned. Dessa glittriga kulor har jag gjort till jobbets kalender. Och den går av stapeln utomhus och har matematik som ett genomgående tema. Och samarbete… Ska bli jättespännande. Jag skriver mer om kalendern när den sätter igång.

Och snart får bus börja öppna sin nytillverkade kalender:

askkalender

Jag vet inte vem som längtar mest – han eller jag…

3 kommentarer

 1. Cia

  Har bus sett den redan?

 2. trollmor

  Finns bara ett ord ! Pysselmaja !
  kram ewa

 3. Lena L

  Vilken pyssling du är! Jätteroligt att vi får se alla dina saker som du gör!
  Sen gillar ju jag så klart att du gör matematiktema på ditt jobb! Det kommer de att ha nytta av i skolan sen!
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑