Nedräkning och en tur i löparskorna

joggat

 

Två dagar kvar till den efterlängtade semestern. Och massor att fixa på kvällarna.

Men bästa sättet mot stress och begynnande huvudvärk är att ta sig ut i spåret. Så jag lämnade resväskorna och dammsugaren och tog en löprunda på 11,4 km. Huvudvärken försvann och sen orkade jag städa toan.

Jag hade sån tur att ljudboken tog slut precis också. Bra – för när jag börjar semestern brukar det bli betydligt mindre med joggandet. Jag och maken promenerar ju istället. Och då behöver man ingen ljudbok.

Annars var juni en bra joggingmånad. Kom upp i dryga 80 km. Härligt. Då kan man ha löparsemester ett tag och komma igen med ny energi när det drar i hop sig till jobb igen (om jag inte smiter ut nån sväng emellanåt i Lilla Gula Huset, förstås)

Nu mot köket och middagsfixet. Och sen ska jag driva på maken – det är nästan bara hans saker som saknas i högarna som ska packas.

4 kommentarer

 1. Junitjej

  Och nu har jag semester!

 2. Pernilla

  Jag var duktig och höll igång även på semestern. Fast jag springer ju inte som du. Jag höll igång mest för att inte braka upp i vikt men ändå kunna unna mig lite semestervin och lite annat gott.
  /P

  Svar: vi håller definitivt igång även på semestern. Vi promenerar massor. Varje förmiddag blir det en rejel prommis. Och utomlands får ungen vackert följa med – för han vill garanterat ha glass och andra godsaker varje dag där… alltså får han helt enkelt följa med och röra på sig.

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Nog är det magiskt att man blir tröttare å tröttare ju närmre semestern man kommer, undrar hur jag överhuvudtaget ska få nått gjort nästa vecka… Å 80 km löpning är ju super, jag får ju lite mil gratis tack vare cyklandet, men när jag går så hag jag inte RunKeeper, bara då jag kör intervall löpning/PW som jag fått göra i ett par pass pga ryggen nu på slutet. Min semesterpresent och födelsedagspresent ska bli lite distanspass då vi är i stugan, finns grusväg där som är perfekt för mig att springa på, så jag ser fram emot juli 🙂 KRAM!

 4. Camilla

  Härligt och bra jobbat! Jag inväntar nya prover (igen) om 2-3 veckor inför ev klartecken till upptrappning av träningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑