Rött, orange, gult, grönt, blått, indigo och violett

regnbåge

 

Vi har aldrig förr sett en sådan vacker regnbåge som när vi körde hem från Lilla Gula Huset i söndags. Den var helt fantastisk. Färgerna liksom sprakade på himlen. När vi passerade där själva regnbågen faktiskt började körde vi  på sidan och och sedan under färgspektrat. Helt sjukt. Så nu har jag sett hur det ser ut där regnbågen tar mark.

Fast någon kista med guld fann vi inte. 🙁

Och tyvärr satt jag ju i bilen så jag kunde bara slänga upp mobilen och hoppas på att någon bild blev hyfsat skarp trots 110 km i timmen. Och så började det regna, såklart. Så maken fick slå av torkarbladen för att jag skulle kunna fota.

Och det blev väl ok i alla fall. Färgmässigt stämmer det. Dock fanns ingen bild där man ser regbågen ta mark. Och skrärpan lämnar ju också en del att önska…

I övrigt går eftermiddagarna åt till att beta av på packlistan, maila hotellet i Georgioupolis, sms:a grektaxi om hämtning, tvätta, handla det sista…. osv. Snart tar räkningar och växling av euro vid.

TRE arbetsdagar kvar. Och vi längtar efter vår unge.

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Wow, en sådan effekt mot den mörka himlen. Den var verkligen otrolig.
  /P

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Förstår verkligen att ni har nedräkning nu å längtar både efter ungen å solen 🙂 Fin bild på regnbågen med! KRAM

 3. Åsa

  Så fin regnbåge, länge sedan jag såg någon… Trodde nästan de var utdöda 😉

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja sjukorna är bannlysta i samband med att jag går på första semesterdagen 😉 Har varit ute å trampat på lunchen, blev 18,5 km. Men nog är löpning strået vassare å härligare träning än cykling 😉 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑