Ni kommer väl i håg att byta?

Jag byter batterier i brandvarnarna hemma (två stycken) och i Lilla Gula Huset (två till) inför varje första advent. Och i år bytte vi även själva brandvarnarna här hemma. Det är två trotjänare som ligger på bilden ovan. Dom är nämligen tio år gamla just precis nu  – så det var liksom dags. Dessutom slängde jag upp en tredje i busungens rum när jag ändå höll på.

Så vi är rätt brandvarnartäta. Tre brandvarnare i en trerumslägenhet. En i hallen, en i vårt sovrum och en i busungens rum. Bara köket, vardagsrummet och duschen som saknar. Och lilla tvättstugan… haha… Men vårt sovrum ligger lite på sidan om och busungen har oftast dörren nästan stängd nattetid. Så jag anser att vi behöver så många. Och hellre för många än för få.

Det blir bara lite dyrt när batterierna ska bytas. För dom är ju faktiskt rätt dyra dom där fyrkantiga som passar i brandvarnare. Men det får det vara värt.

 

4 kommentarer

 1. Åsa

  Bra rutin det där, att byta till advent!

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja här byter vi alltid til ladvent, men nu ör det nog dags att köpa en helt ny brandvarnre, den vi har har hängtmed läääänge, å så en extra till källaren också… Bra att du påminner! KRAM <3

 3. soffie

  bra rutin nu ska jag med byta tack vare dej:)

 4. Camilla

  Jag bytte förra helgen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑