November

Okej… novembers första dag är nästan över.  Och jag har vänt blad i min hemmagjorda kalender. Bara decemberbilden kvar sen…
November är ju en ganska tråkig och grå månad. Ibland kommer snön, ibland inte… Men något som är bra är att alla tidningar med JUL-tips och ideér börjar dyka upp i affärerna. Köpte faktiskt den första igår… och så får jag börjar julpyssla lite. Måste ju fixa en adventskalender till bus, till exempel…

Här kan man läsa om hur jag gjort min kalender, om någon nu undrar.

5 kommentarer

 1. Cia

  Svar: Nej det är blixten som slår 😉 Men visst blev bilden cool. Ja alla bilder är med nya luren. Grynigt i mörker men rätt OK i alla fall. Nu är detta dessutom Twitterbilder. HDR bilderna blir riktigt bra men det går inte att använda i min Twitterklient.

 2. soffie

  skönt bara 29 dagar kvar då,suck jag hatar november å hoppas den bjuder på många fina soliga dagar.
  va kul med en sån fin kalender,
  må gott

 3. trollmor

  Mysig bild ! Den känns varm och gosig. November är en tung månad men går det lika fort som oktober är det inte några problem.
  Kram ewa

 4. Åsa

  Du har ju verkligen lyckats fånga det possitiva med November! Sitta inne, kura och dricka te (Varm choklad?)
  Myyyysigt! =)

 5. Sanna

  November är underbar!!!!
  Ha ha…för då fyller jag år så den har alltid känts speciellt. Och sedan brukar man planera för julen, tvätta julgardiner och förbereda för stora julstädningen. Härligt!

  Jo, mina barn ska också vara lite lediga men det är lite hemligt än så länge – på bloggen menar jag. Vi ska ju fira min 40 års dag i dagarna fyra så jag rapporterar allt nästa vecka :0)
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑