Vampyren Lindoz mm

Här är jag – eller var – i en närmare look… (och NEJ, jag hade inte köpt röda linser kvällen till ära. Det har datorn fixat i efterhand.) Min make-up såg ut som nedan. Jag målade rött ovanför och nedanför iris just för att få en röd blick även utan röda linser. Blev lyckat tycker jag…

Busungens sminkning på Lördag var bättre än i torsdags. Då hade vi mindre tid än i går. Dessutom satt han mer still i går. Såhär såg hans skelettsoldatsmake ut:

Hjälmen är han mäkta stolt över. Det är en äkta gammal soldathjälm som maken bytte till sig när han var liten. Ålder: Okänd, men den är definitivt inte ny. Tung så inni  h-vete…

Förresten ska ni få en till bild på mig som vampyr:

En pilsk dito! Haha…

Maken var ”bara” utspökad med  djävulshorn så han fick inte riktig godkänt. Men tiger hade klätt ut sig:

Vi vuxna drack blooood (rödvin) och öl/snaps till surströmmingen. Men busdrickat var äkta halloween-dryck, eller vad sägs?

Nu tror jag det räcker med Halloween foton för i år. Men det är alltid lika kul att busa till det lite… Så jag packar ned halloweenprylarna med avsikt att ta fram dom igen 2011. Nu är det dags att börja tänka på julen.

8 kommentarer

 1. Camilla

  Jag vet inte om snyggt är rätt kommentar här, men ni vinner verkligen första priset i Halloeweensminkning och kläder. Herregud! Jag skulle drömma mardrömmar om jag såg er live.

 2. Ann Catrine

  Håller med Camilla,
  1:a pris till er!!

  Kram

 3. Hanna

  Jag har också tänkt ta med mig fiskarna till jobbet och funderar på nån slags samlingsfiskar. I olika färger, eller i olika storlekar eller olika antal, eller nåt annat. Jag har så mycket idéer som jag aldrig hinner genomföra. =( Kvällarna är för korta! Är lite sugen på att göra nåt liknande den adventskalender du hade förra året också (det var den som gjorde att jag började läsa din blogg) och var inne och kikade på den häromdagen…

  Va fina ni blev förresten!

 4. Cia

  Yes yes yes… 😈 😈 😈 Me like… Skit bra båda är fantastiska!

 5. kraaam

  Vad kul med fler som lever ut under Halloween.
  Ni ser ju ashäftiga ut båda två 🙂

 6. Bia

  Så rysligt, häftigt ni är sminkade!

 7. Louise

  ja ni hade ju också klätt ut er riktigt rejält! Vi hade det riktigt trevligt, det är ju mycket roligare när alla är utklädda 🙂

 8. Ica (Tomtens Dotter)

  Tusan vad bra det blev!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑