Nu blommar liljekonvaljen

konvalj

Det blev ingen sol. Dock ganska varmt.

Marknaden var inge märkvärdig – men det bidde några glashjärtan, lite scrappmaterial, några tidingar, thailunch och hoppborgshoppande (för bus).

Hemma blev det kaffe och morotskaka och sen satte vi hela sju potatisar (i pallkrage), lite morötter samt rädisor. Vi har även grävt ned en krusbärsplanta och sen har jag skurat upp både min och svärmos gamla cyklar. Så nu blänker dom – nästan. Och så upptäckte vi att liljekonvaljerna precis börjat slå ut. Vi har massor med liljekonvaljer på gården. *sååå fint*

Ute är vi nu omringade av åskmoln, så jag antar att jag bör koppla ned datorn strax. I tvättmaskinen snurra mina, svärmors och bus smutsiga brallor (man blir skitig av att plantera och gräva). Maken står och knackar ut fläskfilébitar som ska fyllas med diverse godsaker. Och i glaset har jag Bacardi Razz och Sprite.

En skön lördag – med andra ord!

3 kommentarer

 1. Cia

  Ärligt talat nu är ju lilla gula ännu bättre. Jag är väldigt ledsen att jag mer eller mindre missat liljekonvaljsäsongen här. Vi skulle gett oss ut i skogen den dagen jag flög av cykeln 😥
  Just lillisar är något jag ser fram emot lika mycket som till Jul…Så du förstår hur ledsen jag är.

 2. MissyElliot

  Vilken härlig lördag. En massa familjemys och lite nytta, och på toppen en massa god mat och gött dricka. Kan det bli mycket bättre??? 😉

 3. trollmor

  Låter som en helt underbar dag !
  kramis ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑