Skattjakt

skattjakt1

skattjakt2

Ja ni ser ju vad vi sysslat med i morse… en regelrätt skattjakt. Först fem ledtrådar gömda lite överallt ute och inne. Sen en gammal skattkarta att följa. Och naturligtvis var skatten nedgrävd ordentligt.

Bus blev ÖVERLYCKLIG över sitt ”riktiga svärd” (som egentligen är ett gammalt skohorn vi hittat på loppis.. haha). Det är tungt, blankt och med fina utsmyckningar. Han har gått omkring ute på gården och låtsasfäktas hela morgonen.

Men han kan inte riktigt förstå hur vi hade kunnat hitta en sån gammal karta. Fast han verkar inte ha tänkt tanken på att vi gjort den – trots att den föregicks av våra handskrivna lappar… haha… Eller sanningen är nog att han inte VILL tro nåt annat än att någon gömt ett gammlat riddarsvärd i vår trädgård!

Ute är det inte alls så strålande väder som dom lovat. Och det ska nog inte bli så soligt heller. Varmt men mulet – och blåsigt. Hmmm… så jag tror vi åker på marknad

Men jag ska nog gå borsta tänderna innan. Och sätta på mig linserna.. för jag har inte hunnit sånt – skattjakt och bildredigering tog min tid i morse.

1 kommentar

  1. Malin

    Så spännade! Trodde först det var jag som hade skrivit i din blogg…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑