Nu blommar (nästan) häggen…

hägg

 

I går – morsdagssöndagen – såg jag att NU är häggen på G. Härligt… Mest knoppar, men några hade börjat slå ut. Så till nästa helg är det nog vitt både lite här och där

Den här lilla krabaten fick jag syn på på fotot nu sen – när jag tankat över bilden till datorn:

hägg2

 

Haha.. den kom liksom med på köpet. Inte bästa skärpan på just den, eftersom fokus på bilden låg på blommorna i mitten. Men, men…

 

Igår premiärsolade jag min nya bikini. Idag har jag haft näst intill vintermundering på mig på utevistelsen på jobbet. Det blev såååå jäkla kallt. Brrrrrr…. Och ska så vara även i morgon. Sen till onsdag ska det bli bättre, för att bli riktigt skönt över långhelgen.

I morgon SKA jag ta strumpbyxor under jeansen. Det hade jag inte idag – och det saknade jag.

 

2 kommentarer

  1. soffie

    så vackert här har Häggen nästan blommat över och syreenerna står i full blom…svar: vi ska åka med Ryan air från Rygge i Norge till Barcelonas flygplats det kostade 4700med en resväska för oss alla tre sen bokar jag med booking.com boendet… 🙂

  2. Therese - Sockenvägens Söta

    Ja i dag åkte fleece kläderna med barnen på förskolan igen, sol ena veckan å kallt nästa, svårt att klä sig rätt… Här blommar dock häggen nu, slog ut natten mot i förrgår, booom sa det! Å i dag då det inte regnar är pollenallergin ett faktum igen :-/ KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑