Som balsam för själen

klippning

 

Alltså jag ÄLSKAR att klippa gräs. Vilken tur att jag får göra den sysslan i fred i lilla gula huset. Ska bara inhandla mig en ny klippare till den här säsongen. Dock hade gräset hunnit växa så mycket redan förra helgen att jag blev tvungen att ta fram den välanvända för att trimma gräsmattan. Tror det är ovanligt tidigt. Är osäker på om vi klippt gräset i maj tidigare något år.

Jag lovar att visa er bilder på den nya klipparen – OM och NÄR jag hittar någon som passar mig. Men en sak vet jag: Den SKA enbart gå på Linda-energi. 🙂

Men här hemma i lägenheten behövs ingen GRÄSKLIPPNING så jag tänkte använda Linda-energin till en sväng runt elljusspåret. Dock ska jag ta det lugnt. Har nämligen haft känningar i halsen lör-sön-mån och jag vill inte gärna att det ska bli värre…

3 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Spring lugnt! Själv gick jag elljusspåret då jag känner av ryggen 🙁 Men skönt att komma ut! Här klippte grannen gräsmattan i dag så vår ser hemsk ut i jämförelse, hoppas vi får vår nya klippare levererad i morgon… KRAM

  Svar: jag sprang lugnt. Det gick toppenlätt och jag är knappt andfådd när jag kommit hem efter 6 km. Men svettig är jag så det måste ju ha ”gett” lite.. nu kan jag äta thaimat med gott samvete ikväll.

 2. Camilla

  Vi har mest bara mossa hos oss. Förstår inte… trots att vi har på Blåkorn och sånt ibland. Jag klipper nog oftast hos oss också, även om maken gör det ibland. Tycker att jag sitter så mycket stilla om dagarna på jobbet, att jag gärna rör mig med gräsklippningen i stället. Han däremot, är ju igång hela dagarna som målare.

 3. Junitjej

  Det luktar så gott, när gräset är klippt!

  Svar: Jag gillar Sarenbrants böcker och har läst alla hennes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑