Nu har han fått sin 8-årspresent

Vilken UNDERBAR HELG. Och vilken tur vi har som har en unge som inte önskade sig prylar när han fyllde år – utan en hotellvistelse och äventyrsbad. Då fick vi ju ha mysigt och roligt alla tre.

Lördagen var toppen. Lite shopping (bland annat hittade jag inte mindre än TVÅ kavajer åt mig själv). Hotellet och rummet vi fick var jättefint och relaxavdelningen – på nionde våningen – var helt TOM. Så vi huserade där helt själva och mös i bastun LÄNGE, med underbar utsikt över ett skymmande Boden. Lite vin på rummet innan vi gick och käkade. Det fick bli helt otroligt god PLANKSTEK (det var länge sen) och busungen valde Pizza Marinara (som enligt honom var JÄTTE-JÄTTE-JÄTTEGOD). Självklart sov vi gott i hotellsängarna (även om bus klagade på att hans kändes som en sandlåda innan vi fick bort alla sandkorn han upperbarligen dragit dit).

Idag, söndag, vaknade vi ganska tidigt (undra varför?) men då behövde vi å andra sidan inte stressa. Vräkte oss i hotellfrulle (trodde allvarligt talat att bus skulle spricka) innan vi hann softa på rummet före vi checkade ut. Sen blev det vattenlek i tre timmar. Tjoho. Och då gör det väl inget om man har både en ömmande armbåge och dito knä (Detta gäller bara mig – det gick lite hårt till i rutchbanorna ibland).

Lunch hann vi förståss också med innan vi var tillbaka i Gula Huset just efter tre på eftermiddagen.

Och innan avfärd mot hemmet senare i kväll bjuder svärmor på Italiensk Kyckling. Mums…

Busungen uppskattade GRYMT sin present: Jag fick en Live it, tyckte han och mådde som en prins hela helgen. Fast nu är vi rätt möra, alla tre. Skulle behöva ledigt i morgon med för att vila upp oss.

(Och texten mellan/runt fotona är inte tänk att ni ska kunna läsa. 
Detta är komprimerade sidor från nästa fotobok och i den kommer 
texten vara fullt läsbar)

6 kommentarer

 1. Tomtens Dotter

  Gud så härligt!
  Skönt med en helg iväg sådär 🙂

 2. ☆ Cia

  Och uppklädda till tänderna… Snygga ni var!

 3. soffie

  men å va mysig helg ni haft, va fina ni är, kram å ha en ny härlig vecka

 4. Åsa

  Vilken härlig helg!! Och vilken härlig unge, som önskar sig sådant! =)

  Kram fina du, hoppas du får en underbar start på veckan!

 5. trollmor

  Klok son ni har. Då får ni med dela på presenten. Förstår det har varit superkanonmysigt för er.
  Kram ewa

 6. Camilla

  Men, vilken mysig helg ni haft hela familjen!!! Riktigt snygga och vilken fantastisk mat ni ätit. Ser att ni testade bananchipsen också. 🙂
  Blir glad av dina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑