Nu kan jag blogga igen; visar min scrapping

Nu är serverbytet gjort och jag kan blogga igen!

Därför får ni nu se scraplayouten jag tävlade med igår:

tävlingsscrap

Temat skulle vara sommar och jag scrappade en gammal bild på bus. Här är han 2 år, ska snart fylla 3.  Texten uppe i cirkeln säger: Hur mysigt som helst, sommaren -06

Jag blev väldigt  nöjd själv med min sida. Och uppenbarligen tyckte även andra att den var fin – för jag vann! Priset var en valfri kurs hos studieförbundet. Och presentkortet gäller ett helt år så jag hinner väl spana in ordentligt vad det blir för nåt.. Kanske man skulle passa på att lära sig dansa salsa… eller teckna manga…?? Fast helst av allt skulle jag vilja lära mig grekiska. Men nån sån kurs har jag aldrig sett, tyvärr…

4 kommentarer

 1. Therre

  Vad skoj! GRATTIS!

 2. Petra

  Den var super fin, helt rätt att du vann 😆 Grattis…
  Det är nästan så att jag blir lite sugen på att scrappa, har haft dåligt med insperation senaste månaden… Men din soliga lo gör mig glad och sugen…

 3. Cia

  Ohhh vad roligt! Själv vill jag gå en kurs för att lära Mig Dreamweaver. Inte för att jag inte kan lära mig på egen hand utan för att jag är för lat för att lära mig på egen hand…Jag tar mig inte tid för det går ju fortare om jag kör HomeSite som jag alltid gjort (Problemet är att Homesite börjar kännas riktigt omodernt…) Funderar på en kurs till hösten, fast Adobekurser brukar vara onödigt dyra.

 4. MissyElliot

  Åh, vad roligt.
  GRATTIS!
  😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑