Ny färg

Jag och bus gick ned och köpte den nya Totally Spies-tidningen  som kom idag… (tjejläsning, jag vet. Men, skit samma!) Trots att klockan var nästan sju på kvällen hade jag ändå med mig lite annat hem.

Det blev nya gardiner till vardagsrummet. Och en kudde och nya ljus (med glasstenar till dekoration) till samma rum.

Hemma tog jag genast fram strykjärnet och fixade lite.

Egentligen skulle jag planera oktober månads sångsamlingar till jobbet. Men det var kuligare att byta accentfärg i vardagsrummet.

5 kommentarer

 1. Cia

  Bilder!!!!!!!

  Och jo för planera jobb ska du väl egentligen få tid till på arbetstid tycker jag! Nu förstår jag att du tycker om jobbpill även privat men du gör rätt som låter privat gå före på fritiden om det är vad du vill göra just då!

 2. Petra

  Jag vill se bilder 😆 // Sol

 3. candygirl

  Cia: Bilder kommer.. men det är så mörkt nu så det kändes meningslöst att fota.. Fast jag har iof inte testat. Och visst. Vi får planerningstid på jobbet. Men jag har alla mina sångböcker hemma så det var därför jag tänkte göra det här.. nu måste jag ta med böckerna på jobbet nån dag… imorgon, måste det bli. Suck!
  Petra: Kommer!

 4. trollmor

  Alltid kul och få förändra hemma och inte kan man väl vänta med sånt när det bara kliar i fingrana att få sätta igång. Till helgen ska jag ta vardagsrummet det ska bli kul. Byta gardiner och städa upp ordentligt.
  Det behövs verkligen.
  Kram ewa

 5. T H E R R E fotoblogg

  Vill också se bilder! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑