Svart och Lila

vardagsrum i lila

Så här ser det alltså ut i vårt vardagsrum just nu, efter min plötsliga insats i går kväll. Inga stora förändringar, men jag blev nöjd! Trots att jag fotade sent i går blev färgerna inte helt olika originalet. Möjligen är panellängderna en nyans mörkare grå, eftersom blixten slog i rätt duktigt. Fick inte bort den helt i Photoshop. Inte för att jag gjorde nåt seriöst försök, men, men.. På bilden nedan ser man dom mer i rätt färg.vardagsrum i lila 2

10 kommentarer

 1. Sofie

  Va mysigt ni fick i vardagsrummet 🙂
  Det är roligt när man får såna där infall och det blir lyckat.

 2. trollmor

  Åh vad mysigt det blev. Har sett ett underbart tyg i en av butikerna här på orten. Priset var tyvärr inte underbart. Undrar varför jag alltid faller för det dyraste. Jag gillar inte att lägga ut dyra pengar på tyger.

 3. Petra

  Ditt vardagsrum skulle alltså matcha min nya frisyr. Tjusigt 😉

 4. T H E R R E fotoblogg

  Vad skoj att se 🙂

  Ang. frakten, om du menar den med pärmen är portot 77:-, kollade nu på morgon.

 5. Maria

  oj vad fint. Nu vart man ju sugen på å själv fixa om här hemma 😉 Ha en härlig dag kära du !

 6. Petra

  Jätte fint, gillar gardinerna 🙂 Nu ska jag försöka övertala maken att vi ska byta gardiner i vardagsrummet, har så stora fönster att det går åt en hel del tyg och där av en ganska stor kostnad… men men, något kan jag väl alltid övertala honom med 😆 // Sol

 7. Cia

  Ser att det följer en list runt rummet smockad med film gissar jag!? 😉

  Fint!… I går blev lila sågat som färg under fikat men jag sa att det passar som accentfärg. Nu är det bevisat att jag hade rätt!

 8. candygirl

  Sofie: Jag har velat ha lila tidigare, men till gamla soffan kändes det fel
  trollmor: Så är det nästan alltid för mig. hittar jag en snygg lampa/tröja/skål etc.. är det garanterat det dyraste i affären… hmmm
  Petra Jepp.. perfekt!
  Therre Tack, då vet jag.. kanske budar då!
  Maria: Tack. Men du brukar ju fixa på en hel del
  Petra: Ja det är nackdelen med stora/många fönster.
  Cia: Huuuur kan du tro det??? Och ett par fulla bokhyllor därtill… PLUS några kartonger i källaren… Suck. Synd sånt tar sån plats! Och eftersom det mesta INTE är reafilmer från coop utan import vill man ju heller inte sälja.
  Ang. lila.. det är väl jag som är heeelt ute, antar jag. Men det struntar jag i. Jag ville ha lila. Punt slut!

 9. Sanna

  Vad fint du har gjort, och visst är det mysigt att få tända ljus – det är det bästa med hösten. Själv är jag såld på limegrön just nu – vill jättegärna ha en sådan där soffa som de sitter i på ”Svensson svensson”, men än så länge får jag köra med den färgen i panelgardiner, dukar och ljus.
  Men lila & svart var verkligen också snyggt!
  Ha en skön söndag!

 10. admin

  Jag tror det är mina arbetskamrater som är helt ute!
  För jag tyckte det blev skitläckert om jag får säga så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑