Ny handväska

handväska

Vintertid använder jag nästan bara ryggsäck som väska. Men de övriga tre årstiderna är jag mer flitig på att använda riktig handväska. Det hänger mest ihop med skor och jacka.. på vintern är jag mest klädd för utevistelse, rejäla jackor och skor. Då passar en liten snygg handväska dåligt. Men så fort snön är borta kommer mina högklackade skor fram och då även lättare jackor i tyg och skinn.. och då passar ryggsäck inte alls…

Men min ”gamla” handväska kändes så liiiiten… jag har varit på jakt efter den rätta svarta ett tag, och i väntan på den har jag lånat en av svärmor. Den funkar, men är inte riktig ”JAG”. Det är däremot denna, som jag fann i tisdags. Passar mig perfekt och nu får jag plats med allt utan att pressa ned prylarna i väskan.

Och svärmor ska få tillbaka sin väska…

3 kommentarer

 1. Evelina

  Fin väska. Har du köpt den ännu? Min syster köpte något likande (samma märke) men den gick i sönder efter bara någon dag … ”/

  Evelina Ja det har jag! Hoppas min håller för jag gillar den skarpt!

 2. Cia

  Själv tycker jag inte alls om väskor, de få ggr jag tar med en håller jag på att glömma den någonstans.

 3. trollmor

  Snygg väska ! väskor är lite av min passion ! Nästan alltid när jag åker utomlands köper jag minst en väska. En gång hade jag sex väskor med mig hem. Alla var inte till mig utan der skulle bli presenter .
  Nu slänger jag omkring med en liten större modell som jag köpte på kanariöarna inköpt förra året. Min väska innehåller det mesta allt från skavsårsplåster till fakturor. Med jämna mellanrum måste innehållet tömmas ut på köksbordet för rensning för det blir så förbaskat tugnt annars.
  Kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑