Ny vecka

utblommat

Igår blev det byte av tullisar på köksbordet hemma i lägenheten – dom här hade uppenbarligen gjort sitt. Fast dom är vackra även i utblommat skick, tycker jag!

Gårdagen spenderade vi nästan bara inomhus. Det var som kallast -29 och som varmast -26,5.  Inneläge, alltså. Vi såg film, spelade mobil- data- och x-boxspel och vi å t(hemmafixad) thailunch samt drack kaffe. Sen var vi tvungen att entra dom kyliga graderna – starta bilen  och köra mot hemmet. Mellanlandade som hastigast hemma hos mina föräldrar där vi lämnade busungens skidor för att låta min pappa fixa dom inför skidsäsongen. Väl hemma kurade vi mera… innan vi fuskade och köpte hem pizza till middag…

Måndag igen… och tempen är bättre. Var visserligen -27 i morse men nu är det ”bara” 21…

 

5 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Här är det så rena vämevågen i jämförelse, tror vi bara hade 12-13 grader nu, var riktigt sugen att ge mig ut att springa, men jag har kursstart för 19 studenter i dag så jag måste finnas standby här hemma hela dagen och lösa ev problem som kan tänkas uppstå… Men en promenad ikväll kan det nog bli om Magnus kommer hem i bra tid, för efter stugsittandet i helgen vill jag ha LUFT! 😀 KRAM KRAM

  Svar: Samma här… här är ”bara” 15 nu… var väl upp till 13 mitt på dagen… hoppas det är samma imorgonem för då ha jag ”joggingdag”

 2. Åsa L

  Men hjälp vad kallt ni fått det. Jag befinner mig i Falköping just nu så här känns det rätt ok med 5 minus 🙂

 3. Pernilla

  Brr! Fy för den kylan. Skulle jag nog inte klarat fast man vänjer sig. Förut ville jag inte alls ha vinter men nu för tiden har jag bättre kläder. Enkelt!
  /P

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Njut av din jogg i dag, här blir det ingen, lyssnar på kroppen som inte känns pigg… Så typiskt då man har en hektisk vecka framför sig :-/ Kram till dig på kramens dag 😀

 5. Maria

  Huuua vad kallt !!!!! Idag har vi riktig ”vårvärme” 🙂 Bara minus 5. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑