Nytt att jogga till

Nu har jag joggat ut min Ljudbok – Det blod som spillts. Det tog sex veckor i och med att jag enbart får lyssna på boken när jag jobbar. Inte städar, inte myser, inte diskar.. ingenting annat än jogging är tillåtet när man lyssnar. Och nu är den slut. Den tog slut tre km innan jag var ”i mål ” i fredags! Så nu ikväll har jag därmed inhandlat en ny bok: Svart Stig. Samma författare, samma serie, nummer  tre.

Ser redan fram emot att ge mig ut och börja lyssna  – Ca 11 timmar till att jogga sig igenom. Weee… Men jag hinner nog inte börja på den förrän på onsdag…  suck!!!

Edit Måndag 12/11:  Jag glömde ju bort att jag stängde på jobbet Måndag – så jag hann ju en halvmil innan jobbet på måndagmorgon. Tur det… Och boken verkar jättebra.

 

2 kommentarer

  1. Camilla

    Hm… det låter inte så tokigt det där med att lyssna på böcker då man springer. Jag kom ut 3 km i går förmiddag och det var som vanligt jättejobbigt, men jag hade bättrat tiden ganska bra. Tror att spinningen ger bra resultat konditionsmässigt. Konstigt vore det ju annars. 🙂
    Jag har läst mycket av Åsa Larsson och gillar henne.
    Ha en bra vecka nu! Här var det verkligen trötter-måndag i dag, efter en intensiv helg.

  2. Therese - Sockenvägens Söta

    Vilken bra morot att ta sig ut!!! Larssons böcker är ju sååå bra! Å nu har även jag äntligen fått fatt i en hyacint 😀 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑