Tjuvstartar med hyacinter

 

När hyacinterna kostar 9 kronor styck (på IKEA) kan man inte vänta… Men eftersom resten av köket inte är jullikt (än – men om två veckor  är det dags) så ville jag inte göra juliga hyacinter. Alltså fick dom sällskap av mossa (det är i och för sig jullikt), en sån där pil(?) boll, torkade rosor (i rosa – inte julrött) och rosa pärlor. Allt för att matcha ljusfatet som står på bordet (som jag inte fotade nu, men som finns på bild i det här inlägget)

Tycker jag lyckades bra med att av-jula något så jullikt som just hyacinter. Men att det snart luktar jul om dom kan jag inte göra något åt… 🙂

5 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Åhhhh jag är AVIS jag vill ju också ha hyachinter :-/ Får beställa på ortens blomsterbutik i veckan… KRAM

 2. Åsa

  Vad härligt! För visst kan man ha hyacinter redan nu, bara det inte blir för juligt! 😛

  Kram!

 3. soffie

  å va fint å hyacinter är så vackra å doftar ljuvligt:)

 4. Camilla

  Jättefint! Tyvärr får jag huvudvärk av hyacinter. 🙁

 5. Erica AKA Tomtens Dotter

  Fint! Jag vill ha fejkade hyacinter… Jag står tyvärr inte ut med lukten 🙁 Men de är ju så otroligt fina, så jag njuter av dina bilder istället…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑