Nytt att slita ut

För nästan ett och ett halvt år sen beställde jag fyra kassar från abob, som företaget hette då. Nu heter dom hållbar.se

Det var två Pouch Potato, en Big Bob och en Boulder Shoulder jag beställde då. Och dessa är MYCKET väl använda. Så väl använda att Big Bob gav upp igår. Som tur är fick vi hem varorna hela trots det stora hålet i botten vi upptäckte EFTER vi packat ned allt.

Nåja… den fick gå till shoppinkassehimlen. Men det innebär att jag ”bara” har två shoppinpåsar kvar (den tredje, Boulder Shoulder,  som fortfarande lever bor i min handväska och används till: inköp-jag-inte-räknat-med-men-som-jag-måste-bära-runt-på-ett-tag-och-då-behöver-nåt-bättre-än-medföljande-affärskasse eller till gånger som: jösses-så-varmt-det-blev-jag-måste-sätta-mössan-och-vantarna-nån-stans )

Alltså la  jag en ny order i går:

Nu väntar jag på tre-pack pouch potato och en tre-pack Envirosax

Det är kul att vardags-veckohandla snyggt. Och dessutom används dessa påsar flitigt till allt vi forslar mellan hemmet och lilla gula huset.

Sen får man väl känna sig lite miljösmart också…

Finns dock en nackdel. Vi lider ofta brist på plastpåsar till soporna i det här hushållet. Så ofta så vi brukar få se till att köpa hem sådana på rulle…

🙂

3 kommentarer

 1. Linda aka Javamorsan

  Åh vilka snygga. Skall nog ta och kika på detta tänker jag. Behöver några jag med!
  Ha en fin dag nu Kram

 2. Camilla

  Ja, just det! Det där med soppåsarna är negativt. Vi köper ofta papperspåsar eller har ICA-tygkassar á la papperskassemodell då vi handlar och har nästan aldrig soppåsar. De på rulle är inte riktigt lika bra.

 3. trollmor

  Vi har lovat att inte köpa en enda plastpåse i år. Vi lider av påssjuka ! Det svämmar över.
  Ska nu sy fina kassar att alltid ha med.
  Snygga ena som du har beställt och jag håller med om att dom ska vara snygga !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑