*Tolvslaget* och lite efter

Fotade inte så mycket raketer – jag vill ju gärna kika själv också. Jag ÄLSKAR ju allt sånt. Förutom de mindre lek-rakterna vi smällde lite då och då under kvällen  hade vi en Pandora till just efter tolvslaget (vi skålar inne och sen kikar vi lite på andras smällande innan vi smäller vårt eget) Och shit vad BRA den var. Kanske den bästa vi haft hittills. WOW!

Sen skickade vi även upp en lykta. Kanonväder till det. Precis rätt vind.

Och sent på natten.. eller tidigt på morgonen, hur man nu vill se det, kom busungen tillslut i säng. Inte helt frivilligt, men när vi och gästerna började tänka på bädda ned oss så blev han också tvungen till det. 02:37 på nyårsdagen!

Så hade 2012 börjat – bra!

 

4 kommentarer

 1. soffie

  jag älskar raketer vi brukar alltid skjuta vid 8 för vi har bekanta med en liten kille som ej orkar va uppe till midnatt, men sen går vi ut å kollar alla raketer som skjuts vid 00:) härliga bilder, jag har aldrig fotat raketer du lyckades ju bra med dina:)

 2. Åsa

  Vilka härliga collage du gjort!! 😛

 3. Camilla

  Gott slut och ett gott nytt 2012 säger jag nu så här lite sent. Bättre sent än aldrig. Mysigt nyår ni verkar ha haft. 🙂

 4. ☆ Cia

  Då skule ni älska att bo här under nyår. Det börjas med raketer (FINA) en vecka innan och fortsätter en vecka efter och vi ser ALLT! För oj vad det pangas i våra trakter. Men nesta år ser vi inget om vi inte går ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑