Nytt inför vårens turer

såja…

Vinterdressen är undanstoppad sen en månad tillbaka. Och den ”gamla” vår/höst outfitten har fått hänga med trots ett hål på ena axeln. (som svärmor nu lagat och därmed kan jag ha den som reservdress) Men när nu Inter Sport här på orten firade födelsedag passade jag på att roffa åt mig en helt ny vår-dress. Korallröd.

Ska man dock vara riiiiiktigt petig så matchar dom inte nya Asics-skorna helt fullt ut eftersom dom är mer chockrosa. Men när allt är på ser det riktigt bra ut – jag menar: jag har ju inte skorna liggandes mot jackan i vanliga fall. Dessutom hoppas jag slippa jackan stor del av säsongen!

Sjukt sköna skor. Som INTE var på rea. Men det gör inget. Jag joggar ju i dom två år (vår/sommar/höst/tidig vinter – vinter har jag ju mina dubbade vinterskor) innan jag pensionerar dom. Men då får dom leva vidare som walkingskor i två år till. När det är dags för nya jogging igen… osv… perfekt system, enligt mig.

Premiärsprang i dom idag. Och som jag misstänkte var dom snabba! (enligt mig i alla fall). Halvmilen på 25:42. Siktar på under 25 i sommar.

3 kommentarer

 1. Kraaam/Åsa

  Svar: Jo den är en triologi men jag hade fått för mig att det skulle bara bli en film av alla böckerna – den var trots allt 2,5 timme lång.

  Det är viktigt med den rätta outfiten för att det ska bli kul att träna också – snygg färg men jag gillar de rosa skosnören mest 🙂

 2. Matts Jansson

  Detta var snyggt, skulle behöva köpa ett par springa fort skor jag med,

 3. Camilla

  Nämen vad f-n det är ju mina drömskor från Asics du köpt! Så himla snygga!!! Tyvärr passar de inte mina fötter, för jag har plattare fotvalv och behöver lite mer stöd för hålfoten. Men… jag är inte bitter… Supersupersnygga är de! Gillar kombinationen orange och rosa! De där kommer du lätt att klara din drömtid med. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑