Olycka

nyckelben

Ni får inte se någon karaoke idag… jag har inte haft tid att ladda upp den.

Sen jag slutade jobbet har jag nämligen tillbringat min tid på akuten samt läsande Bamse, Kalle Anka, Alfons Åberg, mera Bamse, Kapten Snorfinger och ritande robotar och annat sånt.. lite middag har jag också fått i mig.

Anledningen till detta är att bus och jag skulle ned och käka glass efter jobbet. Glad i hågen cyklade han från sin förskola och fattade inte exakt VAD han tog fart och cyklade över. Och jag hann inte reagera. Han cyklade över ett sånt där uppbyggt hopp som ”storkillarna” hoppar i med sina cyklar. Och nog sjutton hoppade bus. Först kom bus, sen kom cykeln.. sen landade bus och därefter cykeln – över bus!

Han grät ju förståss.. vilket i och för sig är ovanligt eftersom han ALDRIG gnäller i onödan (vi brukar få fråga om det verkligen är sant att han inte fått ont). Men idag slutade han aldrig gråta. Han cyklade tappert vidare (eftersom hans mamma lockade med glass) men det gick inget bra. Han grät och klagade så hemskt över sin axel. Så efter kanske 400m stannade vi och jag kollade hans arm och axel lite extra noga (hade ju kollat vid fallet, såklart). Inget syntes men han var såååå olycklig. Vi beslutade oss för att gå hem. Försökte få svärmor att komma hämta oss, men hon svarade inte på sin mobil så vi fick gå hem. Sen ringde jag akuten och dom tyckte vi skulle komma in. Dit tog jag bilen, trots att vi bor jättenära… Nu hade han plågats nog.

Och efter två timmar på akuten fick vi så veta att vår älskling hade brutet nyckelben.

Så nu är det lite synd om honom.. eller mycket synd om honom. Och tid vid datorn (för att ladda upp karaoke) har jag inte haft. Nu sover han… ett tag.. och vi ska se färdigt I Am Legend, som vi började kolla på igår!

(Bilderna är alltså fotade på akuten. Viken morsa han har va? Halar fram mobilkameran när han lider av smärta!!!)

11 kommentarer

 1. Malin

  Stackar lilla killen. Det är inte lätt att veta hur ont och skadade de är… våra tåliga små killar.

 2. Freddeland

  olyckor händer så lätt. Säkerligen inte så kul för dig och hans pappa heller, att ens liten har så ont.

  Hoppas det läker bra!

 3. Pertan

  Tapper liten kille som försökte cykla ialla fall, nu får ni allt ge honom glass hela helgen.. Hoppas att han blir frisk snabbt 🙂

 4. Farmor

  Det var ju för bedrövligt! Då är väl mitt lilla barnbarn ett litet nyckelbarn nu….eller?

 5. therre

  Nä, stackas liten!! 🙁

 6. MissyElliot

  Usch, stackars lilla bus. Hoppas att han inte har för ont och att det går över fort.
  🙁

 7. ejmis

  Hoppas han blir bra fort och att han slipper ha ont.

 8. Cia

  Usch… Hoppas bus axel hinner läka innan ni ska till Grekland. Nu får Bus bli mutad/tröstad med dubbelglass tycker jag!
  Tycker han har en bra morsa jag som halar fram kameran. För när det är läkt och bra så kan han skryta om sitt coola benbrott.

 9. Maria

  Stackars stackars lillbus =( Vad tråkigt att cykelturen slutade så. Men nu skickar jag massor med krya-på-dig-krama till honom och hoppas att det läker snabbt så han snart är uppe på cykeln igen. Stor kram från Maria

 10. Sanna

  Lilla stackaren, inte konstigt att han grät så illa. Vad lätt en olycka kan hända men man kan ju inte stoppa barnens framfart – sommaren är ju här och det är full fart på alla.

  Smålog ändå över ditt kort på akuten…visst är det så, jag märker själv att jag ibland tänker på – att det kan jag lägga upp på bloggen…hi hi….men det är så intressant med händelsekort.

  Vädret verkar bli toppen i helgen. Nåja, igår låg jag mestadels i soffan med persiennerna neddragna. Kräktes ju hela natten till fredagen och var yr och sååå trött hela fredagen. Hemsk dag!
  Idag har jag varit ute och promenerat lite tidigt på morgonen. Det var skönt även om jag var yr. Vi ska snart fara iväg till en lekpark och käka lite glass. Det är mysigt att åka i en sval bil. Man får göra det bästa av dagen, även om den på sätt och vis blev rejält förstörd – skulle ju ha sonens kalas idag med hela lägenheten fylld av släkt & vänner.
  Ha en toppen fin dag!
  Sanna

 11. Jennie

  Oj oj!!! Skickar krya pa dig kramar till bus fran varma Grekland!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑