Orange och svart

halloweenpynt

Så där ja. Nu har vi lite halloweenaktigt hemma. Svart och orange, som sig bör. Dock inga spindelnät och hemska monster ännu. Eller någon hemmagjort Jack-o-lanterna. Men under veckan ska väl det också fixas…

På fredag ska jag kompa för att bus och jag ska kunna spöka lite. Så här såg vi ut ifjol på Halloween:

http://candygirl.worldofsecrets.com/2007/10/31/familjen-skrck/

http://candygirl.worldofsecrets.com/2007/11/02/mera-spken/

Behöver jag säga att jag gillar sånt som bryter vardagsrutinerna lite grand?

5 kommentarer

 1. Cia

  Ohhh vad jag önskar att alla skulle falla för denna underbara komersialism!!! Jag älskar också Halloween. Det finns många om jag får bo kvar grejer… men en är att jag vill skaffa mer Halloweenpynt. Det känns dock som om jag inte ska fylla på med mer förens jag vet vart jag kan göra av med det resten av året.

  Halloween i USA och Kanada har varit helt underbara!
  Vet dock inte vart jag gjort av bilderna. I USA var jag dock inget skrämmande utan Playboybunny 😉
  I Kanada gick jag också som häxa… Underbart med kyrkogårdar på varje tomt och skrämmande ljud vuxenstora dockor som poppar ur kistor och annat härligt skrämmande. Älskar riktiga spökhus (inte såna där spöktunnlar även om jag åkt några riktigt bra såna också).

  Moooahhahhaha

 2. candygirl

  Cia: Haha… jag skulle ÄLSKA att få fira Halloween i USA nån gång… Nu får jag nöja mig med att gå runt på ICA och skämma ut mig ! Fast det bjuder jag på. Vi har ju kul… Ifjol undrade ju bus varför det inte var några andra mammor som var utklädda!

 3. MissyElliot

  Åh, så kul. Elliot är inte det minsta intresserad av det där. har frågat, men icke. Så det blir att vänta något år till, man vet ju att intresset kommer….
  😉
  Fast ska tilläggas att han tycker att bus ser helcool ut i ansiktet… 😛

 4. Åsa.S

  Oj, vad fint du gjort!! =)

 5. Sofie

  Va mysigt med Halloween stämning hemma. På onsdag ska jag presentera två rapporter som jag skrivit…sen ska jag njuta av Halloween 🙂
  Ser fram emot bilder från årets spökerier 😈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑