Överlevt

Å vad skönt.. äntligen fredag. Först jobbveckan överlevd. Bara resten kvar av den här terminen! 😉

En av mina närmaste kollegor önskade mig trevlig helg och påpekade  just att första veckan var avklarad. Sen tillade hon:

– Den blev ju ganska intensiv!

Ehhh… jag som precis hade tänkt nåt i stil med :

– Skönt att första veckan blev så pass lugn som den blev!

Haha.. Hoppas hennes mått på intensivt är lika med mitt mått på lugnt. Är det så kommer jag trivas perfekt på detta ställe!
Men nästa vecka blir dock intensiv ”på riktigt”. Då börjar jag mina inskolningar av två barn. Syskon. En är 2½ och lillasyster fyllde 1 år för sju dagar sen. Dessutom har vi planeringsdagar tisdag och onsdag. Så nästa vecka kommer jag nog vara GLAD över att det är JAG som slutar tidigt på fredag.

Nu ska jag njuta av fredagskvällen. (middag hos svärmor). Imorgon blir det karusellåkning – åtminstone för bus!

4 kommentarer

 1. Cia

  Min jobbvecka avslutades i kaos. Inte min stackars kund tack och lov. Men L hade i alla fall inte slarvat han hadde dubbelkollat att allt skulle vara på plats och flyta smidigt. Men allt sket sig, så jag fick först försöka fixa allt. Tyvärr gick inte allt att få till så jag fick nedslagen ringa upp kunde och tala om att vi inte kunde leverera… Det lät som om hon skulle gråta av ilska. Jag tror dock att hon förstog att jag gjort absolut allt jag kunde.

  Men det är trist, för nu kommer jag att känna mig illa till mods i helgen. Jo jag vet att man inte ska ta med jobbet hem men tankarna smyger på i alla fall. Jag vill ju bara ha nöjda kunder och sånt som hände idag får bara inte hända.

 2. therre

  Karusell? Vad skoj!

 3. Mums

  Ja första jobbveckan är verkligen lite jobbig, speciellt om man börjar på ett nytt ställe. Med alla nya namn och intryck.

 4. MissyElliot

  Förhoppningsvis blir det bara lugnare och lugnare…
  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑