Påskat på jobbet

påskgummor

Är hemma och sminkar av mig..

Såhär såg bus och jag ut när vi var på väg till mitt jobb för att sjunga påsksånger…

(och ja, det finns påsksånger… vi sjunger blandannat om Tuppaägget, om häxan Tilda Bäck, om en tupp som fick ungar, om påskharen och lite sånt… )

Hoppas på nån bild från jobbets kamera senare idag.

Nu måste jag hasta tillbaka till jobbet!

4 kommentarer

 1. Åsa.S

  Så söta!! =)

 2. Cia

  Snygga som få!

 3. Malin

  Vad fina ni är! 😀

 4. Sanna

  Vilka söta påskkärringar!
  Var ett tag sedan jag var inne här så jag kikade runt lite.

  Jo då, jag har gått omkring med täckbyxor hela vintern just för att kunna leka med barnen då vi promenerar hem ifrån förskolan. Men stövlar har jag inte införskattat ännu och sådana måste jag ha. Vi har en hel sjö utanför vår gård just nu och dit är det extra populärt för Gustav att springa till. Jag är rädd för att om han ramlar så åker han med näsan ned i vattnet och det är inte kul att springa över vattenmassorna med vinterkängor eller låga vårskor.

  Har ni mycket snö kvar däruppe i norr?
  Här i Timrå/Sundsvalls trakterna ligger det mycket snö kvar på landsbygden. Jag förmodar att bor man i stan så går man väl omkring med finskor, men här gäller det bekväma kläder före stil ;0)

  Vilken läcker godisaffär i senaste inlägget. Där hade jag velat frossa i olika sorters choklad. Köpte ni bara en klubba?…ha ha…Jag är faktiskt inte så förtjust i smågodis men älskar choklad och då måste den vara kylskåpskall.

  Ha en riktigt trevlig & glad påsk!
  Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑