Pink Pink Pink

skor

 

Igår – efter avslutad löprunda – låg jag och plågade mig med den avskyvärda ”plankan” på hallmattan. Och medan sekunderna tickade (allt för sakta) på mobilen roade jag mig med att kika på alla skor vi har framme i vår hall. Det är många. Vi är bara tre personer, men skoantalet är väsentligt mycket fler än tre! Och jag är väl värst – såklart. Jag är ju kvinna.

Men i denna samling kunde jag ana en viss genomgående gemensam nämnare när det gällde just mina skor som stod framme i hallen.  Eller vad säger ni? haha..

Bootsen börjar i alla fall kännas för varma nu- så dom ska väl städas bort i garderoben. Men jag har ett par rosa sandaler som kan få komma fram istället.  Och flera flip-flop i samma färgton. Skorna lägst fram är mina nuvarande joggisar. Dom bakom är ”dom pensionerade” – som numera agerar promenadskor.

Insåg också att det var få skor med hög klack framme. Jag som annars älskar klackar. Antar att det har med vädret ett göra. Lite varmare och dom lättare skorna, med klack, kommer fram. Vinterbonade finskorna – med klack – har flyttat in i garderoben för sommarvila.

I morgon är det veckans bästa dag.

Och förutom jobb ska jag och en kollega på roligheter på kvällen! 🙂

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja fredag är en härlig dag, här sken solen i morse, men nu har gråväder och regn dragit in, lite surt då jag tänkt ut å jogga, men är inte på hugget om det öser ner, duggregn ok, men inte spöregn. Får se om det blir distans runda i helgen istället… Ha en bra dag och så hoppas jag ni får det trevligt ikväll!

 2. Maria

  Ååå så snygga färger. Även min favvo som du säkert redan vet 🙂 Är det ett par träskor med rosetter jag skymtar?? Ser superläckra ut!!

  Svar: Jepp träskor med snörning. Rosa sidenband. Går att byta om man vill ändra – men det har jag aldrig gjort. Dom är rätt många år, men jag gillar verkligen dom.

 3. Camilla

  Dina nyaste Asisc är SÅ himla snygga!!!

 4. Camilla

  Nä… jag var tvungen att klicka hem ett par Kayano jag också. Det är ju precis mina färger… rosa, lila och orange. Fanns bara 39,5 och jag brukar ha 40… men hoppas att det funkar. Har ju 39 i vanliga fall på skor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑