Redo för snö och halka

Nu så!

Nu har jag vinterdäck även på cykeln. Framtill.  Bak har jag mitt vanliga grovmönstrade mountainbikedäck.  Bilen fick dubbade dito redan förra veckan. Men eftersom jag nästan aldrig använder bilen ville jag även minimera halkrisken på mitt vanligaste fortskaffningsmedel – cykeln. Vi ska visserligen inte få kallt den närmaste veckan, inte ens på natten, men det är ju bra att vara förberedd.

Och eftersom jag dessutom vurpat några gånger med cykeln, varav en gång just på grund av halka, känns det tryggt att ha ett rejälare däck fram.

2 kommentarer

  1. Åsa.S

    Det är nog inte fel… Jag har också vurpat några ggr med cykeln i halkan, men inte har jag några vinterdäck för det! (Borde nog..)

  2. Cia

    Ja själv kör jag slicks 😉 När det inte går får cykeln vila över vintern.
    Det kanske hade varit anorlunda om jag redan nu klarat av att cykla till jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑