Vatten över huvudet

pirates ds

Gahhhh…så irriterande. Jag har kört fast i mitt spel… Pirates of the Carribean – at worlds end till  mitt DS. Ett spel som hittils visat sig vara GRYMT KUL. Men just nu blir jag mest arg och frustrerad. Jag vet vad jag ska göra och jag vet var jag ska.. men det är ju för sjutton inte bara att gå raka spåret. Och om dom där lådorna jag ska kliva på skulle stå still åtminstone en pytteliten stund så jag kunde hoppa vidare…Men icke.. jag hamnar i plurret hela tiden

Suck…

Jag hoppar ned i  vattnet i badkaret istället. Med bus!

3 kommentarer

 1. Petra

  Det tycker jag låter som ett väldigt bra alternativ!

 2. Annelie

  Tycker det är galet kul med tv-spel och sånt men skulle aldrig tordas köpa ett sånt litet själv. Skulle inte kunna slita mig…
  Det räcker att jag snor systersonens så fort jag kan..

  Kram

 3. Cia

  Hmmm tanken är ju att man ska få liiite motstånd så att man kan vara extra nöjd när man löser det 😉 Så lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑