Regningt ute – vi myser inne

tall

Idag är det bikini av som gäller  🙁 Jag som hunnit vänja mig med shorts och bikini. Men grått, småduggigt och bara 10 grader lockar inte till att lätta på kläderna direkt.

Dagens planer är mycket lösa… Allvarligt talat har vi ingen som helst aning om vad vi ska sysselsätta oss med. Men jag antar att vi kommer på det allt eftersom timmarna går.

I går kväll – efter supergod sushi – tog jag, maken och bus en skogspromenad i skymningen. Vi var ute mellan nio och tio och det var fortfarande härligt varmt, ljust och fuktigt. Det hade regnat på kvällen och det tillsammans med det lätt skymmande ljuset gjorde att jag fick många fina foton från den sena promenaden. Tallen ovan är ett av dom – och där syns det ju tydligt hur ljus himlen är fortfarande är just efter nio här uppe, nu när vi nästan är inne i juni. (Bilderna från klockan 22 är dock  märkbart mörkare…)

3 kommentarer

  1. Åsa.S

    Ljusa sommarkvällar är såååå härliga!

  2. Cia

    Sommar… ohhh från Maj till Oktober skulle man vara ledig! Bara njuta och göra det man vill. Fast det är klart skulle man ha det så så skulle man inte ha råd att bara njuta och göra det man vill. Jäkla moment 22!

  3. Lena L

    Vilket fint foto! Det är så snyggt med himlen som bakgrund också! I skärgården, där vi varit under helgen hade inte löven hunnit slå ut ännu, så när vi kom tillbaka till ”stan” kändes det som sommar! Usch, nu måste vi stanna tiden! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑