Sprungit en mil!

Idag har jag ”roat” mig med att springa 10 km… och det på under en timme. Exakt 59 minuter tog det så jag är mycket nöjd. Speciellt med tanke på att jag ”i vanliga fall” bara springer hälften så långt. Men idag blev vi inbjudna till makens morbror på rökt abborre till lunch. Och dom har sin stuga EXAKT en mil från våran – vi har kollat! Därför startade jag före de övriga tre och joggade iväg i strålande sol och tryckande värme… I lurarna hade jag TRACKS som underhållning.

Och framme var jag då med andra ord på bra precis en timme. Jag hann bara börja pusta ut så anlände resten av familjen – i bil! Och medan jag satt och svalkade mig med iskall cider började åskan mullra. De bilburna hade lämnat ett skyfall efter sig och hade ringt och kollat med mig om jag befann mig mitt i regnvädret, men jag klarade mig alltså.

Sen blev det dusch och rökt fisk och tunnbröd på altanen – innan regnet började dugga så smått. Så kaffet drack vi inomhus.

Nu är vi tillbaka i Lilla Gula Huset – jag åkte bil hem!!!! Och i riskokaren har jag börjat förbereda kvällens middag: SUSHI.

2 kommentarer

  1. Malin

    Hurtbulle 😉

  2. Cia

    Oj då sprang du fort! Själv blev det en cykelruda igen. drygt 2 mil den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑