Reklamerat min rygga

Nån som minns att jag fick en så jäkla ursnygg skinnrygga i julklapp. Tuff, cool, snygg… Helt enkelt en Linda-rygga. Från Friis Company (och nej – den jag fick finns inte på hemsidan)

Jag har däremot inte talat om hur det gick med ovannämda skitcoola rygga. Den pajjade nämligen redan innan trettonhelgen. Gaaahhhh… en dyr fin rygga som pajjar efter typ fem dagars användning. Hm. Ena axelremmen släppte i sömmen.

Och jag ides inte åka till Luleå bara för det.

Men i Lördags var vi dit. Och jag fick reklamerat min rygga. Det gick jättebra. Ryggan var köpt på en liten affär som heter Shimra och trots att vi saknade kvitto (eftersom jag visste att ryggsäcken INTE skulle bytas – jag hade ju önskat mig PRECIS den jag fick) så gick det bra att reklamera. Vi visade kotoutdrag på mobilen och sen valde jag en annan ryggsäck, eftersom den jag fick i julklapp var slutsåld. Nu blev den lite mindre ”rockig” men å andra sidan mycket lättare. Och så skyndade jag mig att ”blinga” till den lite:

 

Och ovanstående berlocker är verkligen jag:

En som stödjer barncancerfonden
En som föreställer en gitarr och
En som föreställer en kamera
Och alla går dessutom i rosa.

Nu har jag dock sparat kvittot. Inte för att jag räknar med att även denna ska pajja… men för säkerhetsskull.

4 kommentarer

 1. Linda

  Håller tummarna på att den håller!

 2. Pernilla

  Men det är ju så typiskt!
  Hoppas du ändå är nöjd med den du har nu, även om det inte är den du först valde.
  /P

 3. soffie

  hoppas nu att den håller å va bra att du fick en ny, söta små berlocker:)

 4. ☆ Cia

  Bra blingat där!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑