Skärsår

NEJ – jag har inte börjat med destruktivt beteende och självskadar mig själv. Inte med rakblad i alla fall.

Men som bilderna visar ser jag ut på ben och armar idag. Och JA – det ÄR självförvållat!!!!

Vill man undvika detta ska man hoppa över det där med att rulla sig i SNÖ i samband med bastubad om det är SKARSNÖ.

Jag VISSTE att snön var hård. Men jag hade aldrig provat det där med att springa ut i snön direkt från bastun. (och där vi var i går är det för långt ned till en vak så det går bort – men snö finns det ju). Och jag ville liksom testa. Trots att man sjönk genom den hårda vassa snön.

Hur som helst – det VAR häftigt.

Först JÄTTEVARM från bastun.
Sen i snön  och det kändes mest svalt.
Men sen när man reste sig blev det KALLT .
Det brände riktigt på ryggen och benen.
Så fort, fort tillbaka i bastun.
Hälla på mer vatten och så TINA UPP.
Coolt.

Dock upptäckte jag sen, senare på natten, att mina att mina ben, min ena arm och min handled  lite av ryggen var fulla i små och lite större skärsår.

Tur det går bort av sig själv rätt fort.

Sen kan jag tala om att gårdagens ELDADE MIDDAG inte var nåt annat än Rökt Åbborre och Gös. Mums… Och visst – man brukar röka utomhus, men dom vi var hos igår rökte inne på diskbänken. Och det gick hur bra som helst det med…(till detta fick vi pressad potatis och grekisk sallad och som förrätt en soppa gjord på avocado med kräftrumpor i)

4 kommentarer

 1. Linda aka Javamorsan

  Oj då ser illa ut. Men du kasta sig naken i snön? Tokfia. Men jag vet att många säger att det häftigt. Får väl testa nån gång haha

 2. Camilla

  Det där låter som tortyr i mina öron. Fyy…
  Menyn lät däremot som en 10-poängare.
  Och angående Candy Crush så måste man ha hjälp av vänner för att låsa upp/få biljetter till nästa nivå (någonstans vid 40 och vid 50, säkert även längre fram) Har man Facebook kan man fråga vänner där och få biljetter den vägen, annars kostar det 7:-.

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Ha ha näe skaren ska man passa sig för, själv så bastade vi med, å ajg tänkte kasta mgi ut, men näää så kom jag på att valpen gjort den slänten till kiss å bajs plats, å där vill man definitivt inte rulla sig ;-P KRAM

 4. ☆ Cia

  Har aldrig skurit mig så där illa fast jag rullat i snön många gånger. Tur är väl det för vem vet hur det skulle ha slutat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑