Så var det vardag igen…

Hips vips så var sommaren slut.

Tillbaka i lägenheten igår eftermiddag. Hade inte sovit hemma på 44 dygn så det ekade verkligen tomt i kyl och frys.

Idag gällde sen jobb igen. Och pang bara så var vardagen igång. Full fart från första sekund, liksom.

Femtonåringen var på bio. Vi veckohandlade. Och drömmer om nya resor! Och mera ledigt. 18 veckor till lite jullov! 🙁

1 kommentar

  1. Therese

    18 veckor till ledighet… eller jag har några dagar i samband med älgjakt + att jag funderar på att ta någon fredag ledig på komptid och överraska familjen med en weekend på hotell i närområdet, typ Åre eller Skellefteå, är sugen på något spa/bad eller liknande. Får se vad det blir. Vi hade beställt en badtunna, men företaget har jag hört noll av sedan jag beställde så jag är rejält sur 🙁 Tanken var ju att vi skulle kunna spa till det i stugan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑