Sådan mor, sådan son…

Måste tala om vad min Greklandstokiga bus sa igår när vi åkte taxi från Georgioupolis till Chania…(han är ju liksom van med att vistas i detta land.. har ju varit där varje sommar sen han var 9 månader… han har inte fattat att det finns folk som spenderar sin semester hemma/stugan/husvagnen/andra ställen.. semster är Grekland för den pojken..och jag kan ju inte annat än hålla med.. så är det ju för mig med!)

Vilket Grekland ska vi till sen, mamma?
Men inte ska vi till nåt ”annat Grekland” nu! (förklaring: ”annat Grekland” är alltså nån annan ort/ö i grekland än den vi just befunnit oss i/på, enligt honom…)
– Vi ska ju åka till flygplatsen i Chania och sen ska vi åka hem till Sverige igen, fortsätter jag.
– Ja, men NÄSTA gång vi ska till Grekland, menar jag!

Undra vem han har fått dessa ideér från.. inte kan det väl vara från MIG, som alltid har en ny Greklandresa fixad och klar när vi passerat jul/nyår???? Men jag brukar dock inte börja fundera redan i taxin på väg hem…eller gör jag kanske det…? Hmmmm… ❓ ❓ 😳 🙄

2 kommentarer

  1. Mums

    Hihi bra att han har samma planer som ni.

  2. Cia

    Smart kille! M och jag planerar varje år att vi ska skaffa ett hus där… någon gång kanske det blir av… I vårt Grekland som är Kreta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑