Så här ser jag ut – just nu!

Trött

Fy sjutton vad kul vi haft idag – jag, min kollega, bus och ”mina” jobbarn. Teknikens Hus var, som vanligt, hur roligt som helst. Och de små liven –  läs: femåringar på väg mot sex (år då, alltså) skötte sig i det närmaste perfekt. Lite småslams, en utspilld mugg saft (över mig och mina brallor, vilket var mindre bra!), en vurpa (med lite gråt), lite spring i de växande benen samt lite kiss och bajshumor får man ju ha överseende med.

Och det var ett gäng TRÖTTA förskoleungar som satte sig på bussen hemåt i eftermiddag… nån somnade gott, de övriga höll en MYCKET låg profil hela resan hem.

Även deras ”fröken” (gillar faktiskt inte riktigt ordet, men vad sjutton ska man säga då???) var (är??) nog nästan lika trött..Så vad jag gör framför datorn nu är en gåta… men, men..

Tandborsten kallar.. och min nya däckare. Det är en dag i morgon också. Då ska jag på Vasaloppet ( i miniformat!). Dock ska jag bara heja på Bus. får sköta åkandet!

1 kommentar

  1. Cia

    Ja du ser då liiiite slutkörd ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑