Shopping

Vi har inte varit till residensstaden sen i mitten av december. Det kom liksom ett virus som får oss att hålla oss hemma.

Men tillslut var listan över saker som behövdes väldigt lång så igår styrde vi trots Corona kosan mot Luleå.

Vi var väldigt effektiva, följde listan nästan slaviskt, struntade i strosande, höll avstånd och tvättade/spritade händerna ofta.

Innerstans ärenden fixade vi på en dryg timme – och då hade vi ändå ätit lunch. Storhedens handelsområde var knökfullt av folk och bilar. Men inte trångt i dom butiker vi besökte – förutom Systemet. Där var det fullt. Så när vi gick ut var det vakt utanför som reglerade inkommande efter utgångna.

En och en halv timme senare var bilen absolut fullproppad. Och allt från listan (plus lite till) förutom en sop var införskaffat.

Sånt som låg utanför listan var till exempel lite åt mig själv – från RITUALS.

Och hips vips har jag nya dubbskor till nästa vinter. Kunde inte lämna ett par Aisicshalva priset. Det fanns bara två par och ett par var min storlek. Och färgen sen! ❤❤❤

Så skönt att sen vara tillbaka i Lilla Gula i god tid innan middagsfix. Vi kunde packa upp i lugn och ro, rama in och hänga upp en filmaffisch åt Sextonåringen, få upp nytt fäste till en ny fasadflagga och fylla vinstället med bubbel!

Lagom till middagen släppte äntligen huvudvärken jag gått med sen lunchtid på fredag. 29 timmar!

Middagen blev sen magisk. Grillade musslor och kycklingvingar.

Nu vanlig lördag… sol. Men jag tror jag börjar på insidan…. med lite toastäd.

1 kommentar

  1. Therese

    Wow vilket fynd på skorna!!! Förstår att du slog till, behöver nya dubbar till nästa säsong jag med, och ett par till löpskor att varva med. Är sugen på Hoka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑