Skam den som ger sig

busbild

Jag har gett mig den på att kunna teckna en bild från scratch på ritplattan.. alltså inte genom att rita som jag brukar – först tuscha förhand, sen scanna och sist måla och skugga i datorn. Det är lite pilligare att rita upp bilden på plattan. Men jag har suttit och tjurat. Och det går framåt. Detta är mitt fjärde försök…Det tar mycket längre tid att rita så här än att göra på ”det gamla viset”. Målandet och skuggandet är dock mycket enklare och snabbare med platta än med mus.

Jag har inte bestämt mig hur jag tänker använda min platta. På ”gamla sättet” eller på ”nya”. Men huvudsaken är ju ATT jag KAN använda den på BÅDA.

Förresten – nån som ser vem bilden föreställer? 😉

3 kommentarer

 1. Cia

  Jag tror det var det där ”tjuriga” tålamodet jag inte hade, därför blev vi aldrig kompisar min platta och jag.

 2. Kraaam/Åsa

  Det är BUS såklart :-).
  Jag envisades med min platta jag med igår och hittade lite användabara funktioner. Jag måste nog mer lära mig själva photoshop programmet tror jag.
  Igår lyckades jag färglägga utan att det täckte en annan redan målad färg men kom absolut inte på hur jag gjorde för att lyckas med det 🙂

  Träning, testing, övning

 3. Farmor

  Kan det vara den coola killen Bus? 🙄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑