Skaparglädje

skaparglädje

Titta vilken underbar färgklick vi har på en av dörrana i hallen på jobbet. Blir man inte glad av dessa färger då är man rejält höstdeprimerad.

Här har jag låtit barnen rita sina sommarlov. Dom har tecknat med oljepastell och sedan målat över med vanliga vattenfärger. Och dom tyckte det var som värsta trolleriet när det dom ritat med krita inte försvann trots att dom målade med pensel ÖVER… Några barn målade och målade.. bara för att få se hur färgen rann undan igen och igen…

Självklart har dom även berättat för mig om sina sommarlov, så deras berättelser finns dokumenterade på deras alster.

Och trots att hösten nu kommit får vi  härmed njuta av sommaren lite längre – åtminstone på bild, i vår hall!

(fast det påstås visst att sommaren ska komma tillbaka till helgen, men det tror jag först när jag känner det – dvs. När jag sitter i bikini igen!)

3 kommentarer

 1. trollmor

  Underbara teckningar !Sv jo jag har en spikmatta och den är bra så länge jag ligger på den oftas somnar jag på den men efter tre timmar på den är det inte så skönt längre och då vaknar jag och kan inte somna om.
  I natt har jag bara vaknat en gång och var då bara upp och tog min värktabletter som jag testade att vara utan. Tror jag ska fara till en kiropraktier som får titta till mitt bäcken och höft för det är det som nu stör mig och har gjort länge. Vi får hoppas på en fin helg det kan vi alla behöva.
  kram på dig
  ewa

 2. Cia

  Det såg ut som poolbilder…Alla ungar har legat i poolen och simmat.

 3. Maria

  Härliga, glada bilder 🙂 Hörru jag tjuvade din sommarlista och den finns nu i min blogg. Kram på’rä

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑