Slut på det roliga

Nu så… påsken över för denna gång. *snyft*

vi har haft en helt underbar påsk… träffat släktingar, ätit gott, myst i Lilla gula huset, ätit ännu mera gott, promenerat, lekt, sett film, mått gott och slöat och slappat. Så trots att vädret efter norrbottenskusten inte visade sig från sin bästa sida under just påskhelgen, som i övriga sverige, så har vi haft det så himla skööööönt! Jag skulle lätt ha tagit 3-4 dagar ledigt till för att kunna fortsätta mysa (och sova länge på mornarna!)

Bus törs inte somna ikväll…

– Om jag somnar är jag rädd för att påsken är slut när jag vaknar…

Med andra ord är det inte bara jag som mått gott under påskledigheten.

Men nu är det slut på det roliga…Nästa påsk innfaller första veckan i april 2010. Skärtorsdag är på självaste första april, tror jag! Men innan dess får vi väl hitta nåt annat att fira… nu närmast valborgs!

(Här på bloggen kommer dock påsken fortsätta till veckan, eftersom jag har många påskbilder i kameran, målade ägg, påskpyssel och lite sånt… Men det får bli en annan dag. Jag har lite att packa upp och smutstvätt att ta hand om innan jag kan slå mig vid ro framför datorn!)

6 kommentarer

 1. Sofie

  Ja lite synd är det allt att påsken är över…fast då är det ju också lite närmare sommaren 😛
  Stackars Bus, det är inte lätt när man måste sova bort det sista av påsken *ler*

 2. Sofie

  By the way!
  Känn ingen press men jag ser fram emot nya loggan massor 🙂

 3. Åsa.S

  Jag kan verkligen sakna det där med att vara långledig när det är storhelg… har inte varit det sen jag gick i skolan. (om jag inte plockat ut semesterdagar då, fast dom vill man ju snåla med)
  Ni verkar ju ha haft en helmysig helg!

  Kram, och hoppas att veckan blir lika fin!

 4. Cia

  Ja Valborg (Vårt enda hedniska firande) då slutar jag 13:00 Då det är röddag på fredagen.
  Sen är det Kristi himmelsfärdsdag… Puhhh ibland är jag riktigt glad för alla kristna helger trots att jag inte är religiös. För en helgdag är vi ju lurade på i år pga den inte är religiös utan byttes till nationaldag 6 Juni …

 5. Sofie

  Har mailat dig ett utkast på hemsidan 🙂

 6. Carola~Pysslan

  🙄
  Ja, verkligen trist att påskledigheten är över. Man längtar efter semestern. Kul att du passar på att ta bilder. Jag är mindre bra på att fota, men jag ska nog börja skärpa till mig på den fronten. Det är kul att ha så många foton att scrappa med. Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑